تقي آزاد روز دوشنبه در مصاحبه با خبرنگار پايگاه خبري ارس مغان، با بيان اينكه عمده فعاليت واحدهاي توليدي پارس آباد بر پايه محصولات كشاورزي و دامي استوار بوده، به فعال بودن بيش از 70 درصد از واحدهاي توليدي در اين شهرستان اشاره كرد و گفت: بالغ بر 85 واحد توليدي و صنعتي داراي پروانه در پارس آباد وجود دارد كه مشغول فعاليت بوده و هر كدام از اين واحدها بر اساس نوع توليدات زراعي و طرحهاي صنعتي منطقه در زمان معيني از سال مشغول فعاليت مي باشند.
وی افزود: هم اكنون 17 واحد توليدي در شهرك صنعتي پارس آباد وجود دارد كه از اين تعداد 14 واحد آن در حال فعاليت بوده و 3 واحد ديگر نيز بعلت نبود نقدينگي سرمايه در گردش تعطيل شده است.
آزاد با اشاره به مشکلات واحدهاي توليدي و صنعتکاران پارس آباد، اظهار داشت: در حال حاضر کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش ، بدهي هاي معوقه و عدم پرداخت تسهيلات بانكي ، كاهش تقاضا ، نبود بازار مناسب و گران بودن مواد اولیه براي محصولات توليدي از جمله مشکلات پيش روي واحدهاي توليدي و صنعتکاران این شهرستان مرزي است.
وي افزود: با توجه به اينكه واحدهاي توليدي نقش اساسي در تامين كالاهاي مورد نياز مردم و كاهش بيكاري دارند بايد مشكلات اين واحدها شناسايي و براي رفع آنها تدابير لازم انديشيده شود.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت پارس آباد همچنين با گلايه از برخي اظهار نظرها در خصوص فعالیت حوزه صنعت و معدن در اين شهرستان، تصريح كرد: برخی افراد كه از دور نظاره گر هستند چنانچه فرصتی فراهم و یا در جمعی قرار می گیرند، بدون بهره گیری از منابع آماری و كار تحقیقاتی، بخش صنعت ومعدن اين شهرستان را به كم تحركی و غیر فعال بودن متهم می كنند.
آزاد، عمده ترين واحد های تولیدی و صنعتی در اين شهرستان را شامل کارگاه های تولید شن و ماسه، سردخانه ، تولید لیوان یکبار مصرف ، دستگاه ذرت خشک کنی ، كارخانه پنبه پاك كني و چغندر قند ، پلی اتیلن، شیلنگ ، بتن آماده ، سیلوی ذخیره گندم ، مرغداری و واحدهاي دامي عنوان كرد.
وي اضافه کرد: طرحهای توليدي و صنعتی شهرستان پارس آباد علاوه بر تامین نیازهای شهرهاي استان اردبيل به دیگر نقاط کشور نیز صادر می شوند.
انتهای پیام/
نظرات شما عزیزان: